Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ιονίων Νήσων (ΠΕΔ-ΙΝ) παρουσιάζει την εφαρμογή “Explore Ionian Islands” σε Διαδικτυακή Ημερίδα  για τους τουριστικούς φορείς της Ζακύνθου.

Κέρκυρα, Τρίτη 21-11-2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ιονίων Νήσων (ΠΕΔ-ΙΝ) παρουσιάζει
την εφαρμογή “
Explore Ionian Islands” σε Διαδικτυακή Ημερίδα 
για τους τουριστικούς φορείς της Ζακύνθου


Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ-ΙΝ κος Αλέξανδρος Παρίσης ενημερώνει, ότι την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 12:00  θα πραγματοποιηθεί Διαδικτυακή Ημερίδα για την παρουσίαση της εφαρμογής “Explore Ionian Islands”, στους τουριστικούς φορείς της Ζακύνθου. Στην Ημερίδα καλούνται να συμμετέχουν η Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου και οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες της Π.Ε. Ζακύνθου, ο Δήμαρχος Ζακύνθου, οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι Τουρισμού-Πολιτισμού, η Διεύθυνση Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού της Π.Ε. Ζακύνθου, η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Ζακύνθου, το Επιμελητήριο, οι Σύλλογοι Ξενοδόχων, οι Σύλλογοι Ενοικιαζομένων Δωματίων, οι Εμπορικοί  Σύλλογοι κλπ.  

Η Ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης CULTURALION - Σχεδιασμός Νησιωτικών και Διανησιωτικών Θεματικών Πολιτιστικών Διαδρομών και Ανάπτυξη Εφαρμογής Διαδραστικής Τουριστικής Ξενάγησης των Ιονίων Νήσων», που εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ιόνια Νησιά 2014-2020».

Στη συνέχεια, μέχρι το τέλος Νοεμβρίου 2023, πρόκειται να πραγματοποιηθούν από την ΠΕΔ-ΙΝ άλλες δυο (2) Διαδικτυακές Ημερίδες παρουσίασης της Εφαρμογής ξενάγησης των Ιονίων Νήσων «Explore Ionian Islands», για τους τουριστικούς φορείς των Περιφερειακών Ενοτήτων Κέρκυρας και Λευκάδας.

Για τη συμμετοχή στελεχών των προσκεκλημένων φορέων, οι οποίοι δεν έχουν ήδη λάβει σχετική ηλεκτρονική πρόσκληση από το epresence.gov.gr, παρακαλούμε να αποσταλεί άμεσα σχετικό μήνυμα με τις ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις (email) στη διεύθυνση info@ped-in.gr, με τίτλο «Διαδικτυακή Ημερίδα».

Μετά την ολοκλήρωση των Διαδικτυακών Ημερίδων θα ακολουθήσουν ενημερωτικές παρουσιάσεις για το ευρύ κοινό, τους πολίτες και τους επισκέπτες των Ιονίων Νήσων.

 

Μείνετε συντονισμένοι ακολουθώντας τις ενημερώσεις για την Εφαρμογή «Explore Ionian Islands» στα Social Media του Έργου:

 

Facebook:  Explore Ionian Islands

Instagram: exploreionianislands    

Twitter:   IslandsIonian

 

Από το Γραφείο Τύπου