Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x

Λειτουργία Πόλου Υποστήριξης & Πληροφόρησης της Α.Σ. ΤοπΣΑ Λευκάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι συνεχίζεται από την 01/08/2013 η λειτουργία του Πόλου Υποστήριξης και Πληροφόρησης από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ιονίων Νήσων στο τοπικό Παράρτημα Λευκάδας.

 

Η δράση «Σύσταση και Λειτουργία Πόλου Υποστήριξης & Πληροφόρησης» εντάσσεται στο πρόγραμμα «Ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της Λευκάδας με παράλληλη προώθηση τοπικών προϊόντων και ενσωμάτωση αρχών ισόρροπης ανάπτυξης» της Α.Σ. ΤοπΣΑ Λευκάδας.

 

Παρέχονται υπηρεσίες πληροφόρησης και υποστήριξης στο γενικό κοινό (ωφελούμενους, εμπλεκόμενους και τρίτους φορείς, παραγωγούς, επιχειρήσεις, πολίτες, εθελοντές, κοινωνικούς εταίρους, κλπ.). Μέσω του Πόλου Υποστήριξης και Πληροφόρησης εξασφαλίζεται η δημιουργία σταθερού σημείου αμφίδρομης επικοινωνίας για την συστηματική ενημέρωση όλων των κατηγοριών κοινού και αυτό αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία ενημέρωσης του κοινού και διάχυσης της πληροφορίας του προγράμματος.

 

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει ή να επισκεφτεί το χώρο της ΠΕΔ ΙΝ  για παροχή υποστήριξης και διευκόλυνσης διεκπεραίωσης σε θέματα:

  • νομικά
  • εργασιακά
  • φορολογικά
  • διοικητικά
  • χρηματοοικονομικά

Μέχρι σήμερα, έχουν λάβει υπηρεσίες περισσότεροι από 100 πολίτες της Λευκάδας. Στις παρεχόμενες υπηρεσίες εντάσσεται και η ενημέρωση των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό αναφορικά με τρέχουσες ή αναμενόμενες (επιχειρηματικές) ευκαιρίες, εκθέσεις, και συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα που θα τους ενδιέφεραν.

 

Ο Πόλος Υποστήριξης και Πληροφόρησης στεγάζεται στα γραφεία της ΠΕΔ ΙΝ, στο τοπικό Παράρτημα Λευκάδας, στην οδό Φιλαρμονικής 23, υπεύθυνος κ. Αθ. Πετούσης. τηλ. 2645023330, fax 2645025852, e-mail lefkada@ped-in.gr

 

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της ΠΕΔ Ιονίων Νήσων

 

 

Παρίσης Αλέξανδρος

Δήμαρχος Κεφαλονιάς