Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ιονίων Νήσων (ΠΕΔ-ΙΝ) παρουσιάζει την εφαρμογή “Explore Ionian Islands” σε Διαδικτυακή Ημερίδα για τους τουριστικούς φορείς της Π.Ε. Λευκάδας

Κέρκυρα, Πέμπτη 23-11-2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ιονίων Νήσων (ΠΕΔ-ΙΝ) παρουσιάζει
την εφαρμογή “
Explore Ionian Islands” σε Διαδικτυακή Ημερίδα 
για τους τουριστικούς φορείς της Π.Ε. Λευκάδας


Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ-ΙΝ κος Αλέξανδρος Παρίσης, ενημερώνει ότι την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 12:00 μ.μ θα πραγματοποιηθεί Διαδικτυακή Ημερίδα για την παρουσίαση της εφαρμογής “Explore Ionian Islands”, στους τουριστικούς φορείς της Λευκάδας και του Μεγανησίου. Στην Ημερίδα καλούνται να συμμετέχουν ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, οι Δήμαρχοι Λευκάδας και Μεγανησίου, τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής Τουρισμού της Π.Ι.Ν., οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι Τουρισμού-Πολιτισμού, η Διεύθυνση Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού της Π.Ε. Λευκάδας, οι Τουριστικές Επιτροπές των Δήμων Λευκάδας και Μεγανησίου, το Επιμελητήριο, η Ένωση Ξενοδόχων, ο Εμπορικός Σύλλογος, η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων κ. ά.

Η Ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης CULTURALION - Σχεδιασμός Νησιωτικών και Διανησιωτικών Θεματικών Πολιτιστικών Διαδρομών και Ανάπτυξη Εφαρμογής Διαδραστικής Τουριστικής Ξενάγησης των Ιονίων Νήσων», που εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ιόνια Νησιά 2014-2020».

 

Στις 30 Νοεμβρίου 2023, πρόκειται να πραγματοποιηθεί από την ΠΕΔ-ΙΝ η Διαδικτυακή Ημερίδα παρουσίασης της Εφαρμογής ξενάγησης των Ιονίων Νήσων «Explore Ionian Islands», για τους φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας.

Για τη συμμετοχή στελεχών των προσκεκλημένων φορέων, οι οποίοι δεν έχουν ήδη λάβει σχετική ηλεκτρονική πρόσκληση από το epresence.gov.gr, παρακαλούμε να αποσταλεί άμεσα σχετικό μήνυμα με τις ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις (email) στη διεύθυνση info@ped-in.gr, με τίτλο «Διαδικτυακή Ημερίδα».

 

Μετά την ολοκλήρωση των Διαδικτυακών Ημερίδων, θα ακολουθήσουν ενημερωτικές παρουσιάσεις για το ευρύ κοινό, τους πολίτες και τους επισκέπτες των Ιονίων Νήσων.

 

Μείνετε συντονισμένοι ακολουθώντας τις ενημερώσεις για την Εφαρμογή «Explore Ionian Islands» στα Social Media του Έργου:

Facebook: Explore Ionian Islands  

Instagram: exploreionianislands    

Χ: IslandsIonian

 

Από το Γραφείο Τύπου