Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x

ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΕΝΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

Λευκάδα, 23/06/2014

Αρ. πρωτ.: 207

 

 

ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΕΝΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

 

Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της Λευκάδας με παράλληλη προώθηση τοπικών προϊόντων και ενσωμάτωση αρχών ισόρροπης ανάπτυξης», η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ιονίων Νήσων, υλοποιεί την Δράση 3.2 «Δημιουργία και διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού».

 

Για τις ανάγκες της Δράσης, θα πραγματοποιηθεί επιλογή αναδόχου με κατάλληλη εμπειρία και δυνατότητα ανάληψης του έργου.

 

Αντικείμενο της δράσης «Δημιουργία και Διανομή Έντυπου Ενημερωτικού Υλικού» είναι ο σχεδιασμός, η αναπαραγωγή και η διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού (φυλλάδια, μπροσούρες, οδηγοί, αφίσες, πανό, μπάνερς κλπ.) η θεματολογία του οποίου θα αφορά σε επιμέρους στοιχεία του Έργου και θα διαφοροποιείται ανάλογα με την φάση στην οποία βρίσκεται η Πράξη (έναρξη, υλοποίηση, λήξη).

Στόχος της δράσης «Δημιουργία και Διανομή Έντυπου Ενημερωτικού Υλικού» είναι η ευρεία ενημέρωση για τους στόχους του προγράμματος και η μέγιστη δυνατή διάχυση των δράσεων και των αποτελεσμάτων του Έργου.

 

Ποσό για την υλοποίηση της δράσης : 3.000,00€ (Στο ποσό συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ).

 

Παρακαλούμε οι επαγγελματίες που επιθυμούν να συμμετέχουν ως ανάδοχοι να καταθέσουν γραπτή προσφορά στα γραφεία της ΠΕΔ ΙΝ, στο Τοπικό Παράρτημα Λευκάδας (Φιλαρμονικής 23) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες μέχρι τις 30/6/2014. Πληροφορίες: 2645023330 κος Πετούσης

 

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Ιονίων Νήσων

 

Τρεπεκλής Ιωάννης

Δήμαρχος Κέρκυρας

logos

 

topsa 3.2

 

PDF
(358.82 KB)