Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x

2η / 2013 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΕΔ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΚΕΡΚΥΡΑ

14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων  Ιονίων Νήσων συνεδρίασε στις 14-03-2013 , ημέρα Πέμπτη , στο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας  στην Κέρκυρα  .

 

Στη συνεδρίαση αυτή εγκρίθηκε το 2ο Πρακτικό Επιτροπής Διαγωνισμού Προγράμματος OTRIONS “Multi-Parametric Network for the Study and Monitoring of Natural Hazards in the Otranto Channel and the Ionian Sea”, στο πλαίσιο του προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας “Ελλάδα-Ιταλία”.

 

Αποφασίστηκε η επαναπροκήρυξη προμήθειας εξοπλισμού υποπρογραμμάτων 2 και 5 του Προγράμματος OTRIONS “Multi-Parametric Network for the Study and Monitoring of Natural Hazards in the Otranto Channel and the Ionian Sea”, στο πλαίσιο του προγράμματος Εδαφικής ΣυνεργασίαςΕλλάδα-Ιταλία”.

 

Έγινε συζήτηση για το Πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” και αποφασίστηκε η έκδοση ψηφίσματος από κοινού με τη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ-ΙΝ που συνεδριάζει την ίδια μέρα όπου θα ζητά από τα συναρμόδια Υπουργεία σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ να εξεύρουν άμεσα τρόπους παράτασης του προγράμματος.

 

Έγινε ο ορισμός εκπροσώπων με απόφαση του Δ.Σ. της ΠΕΔ-ΙΝ σε Eπιτροπές ως ακολούθως :

 

Στην Επιτροπή Διαγωνισμού του έργου «Αποκατάσταση παράκτιου τείχους στη θέση Ν.Α.Ο.Κ., κρηπιδωμάτων, πεζοδρομίων και στηθαίων παραλιακής λεωφόρου Γαρίτσας ».

 

Στην Επιτροπή Διαγωνισμού του έργου «Αντικατάσταση του κεντρικού αγωγού υδροδότησης από το νταμάρι Τσίπου Τ.Κ. Λιθακιάς έως την κεντρική δεξαμενή της Δ.Ε. Ζακυνθίων στη Μπόχαλη».