Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ιονίων Νήσων (ΠΕΔ-ΙΝ) παρουσιάζει την εφαρμογή “Explore Ionian Islands” σε Διαδικτυακή Ημερίδα για τους τουριστικούς φορείς της Π.Ε. Κέρκυρας

Κέρκυρα, Παρασκευή 24-11-2023

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ιονίων Νήσων (ΠΕΔ-ΙΝ) παρουσιάζει
την εφαρμογή “
Explore Ionian Islands” σε Διαδικτυακή Ημερίδα 
για τους τουριστικούς φορείς της Π.Ε. Κέρκυρας


Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ-ΙΝ κος Αλέξανδρος Παρίσης, ενημερώνει ότι την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 12:00 μ.μ θα πραγματοποιηθεί Διαδικτυακή Ημερίδα για την παρουσίαση της εφαρμογής “Explore Ionian Islands”, στους τουριστικούς φορείς της Π.Ε. Κέρκυρας.

 

Η Ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης CULTURALION - Σχεδιασμός Νησιωτικών και Διανησιωτικών Θεματικών Πολιτιστικών Διαδρομών και Ανάπτυξη Εφαρμογής Διαδραστικής Τουριστικής Ξενάγησης των Ιονίων Νήσων», που εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ιόνια Νησιά 2014-2020».

 

Για τη συμμετοχή στελεχών των προσκεκλημένων φορέων, οι οποίοι δεν έχουν ήδη λάβει σχετική ηλεκτρονική πρόσκληση από το epresence.gov.gr, παρακαλούμε να αποσταλεί σχετικό μήνυμα με τις ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις (email) στη διεύθυνση info@ped-in.gr, με τίτλο «Διαδικτυακή Ημερίδα».

 

Μετά την ολοκλήρωση των Διαδικτυακών Ημερίδων, θα ακολουθήσουν ενημερωτικές παρουσιάσεις για το ευρύ κοινό, τους πολίτες και τους επισκέπτες των Ιονίων Νήσων.

 

Μείνετε συντονισμένοι ακολουθώντας τις ενημερώσεις για την Εφαρμογή «Explore Ionian Islands» στα Social Media του Έργου:

 

Facebook  Explore Ionian Islands    

Instagram  exploreionianislands    

X  IslandsIonian

 

Από το Γραφείο Τύπου